تلفن شیائومی بلک شارک 4 یک تلفن قدرتمند برای بازی کردن میباشد که البته بسیار ارزان قیمت نیز میباشد . تلفن Black Shark 4 راه نسخه Pro را ادامه می دهد اما با این تفاوت که از اسنپدراگون 870 و دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی استفاده می کند . در بالای نمایشگر OLED ، شیائومی ویژگی های خاص بازی مانند محرک های شانه فیزیکی را تعبیه کرده است که آنها شامل دکمه های فیزیکی قابل کلیک هستند که در هنگام بازی ، یک برتری بزرگ محسوب می شود به نسبت رقبا . تلفن شیائومی بلک شارک 4 همچنین به یک بلندگو قدرتمند و سیستم خنک کننده فوق العاده مجهز شده است . یکی از نقاط ضعف این تلفن گیمینگ ، باتری 4500 میلی آمپری میباشد که البته شیائومی وعده داده است با استفاده از شارژر 120 وات ، می تواند در کمتر از 17 دقیقه شارژ شود . آیا شیائومی بلک شارک 4 ارزش خرید کردن را دارد ؟ در ادامه با بررسی گوشی شیائومی بلک شارک 4 با ما همراه باشید .
شیائومی در ساخت گوشی مخصوص بازی Black Shark 4 از شیشه معمولی استفاده کرده است . متاسفانه هیچ مشخصاتی مبنی بر استفاده گوریلا گلس وجود ندارد . فریم تلفن از آلومینیوم میباشد . دستگاه بلک شارک 4 ، 210 گرم وزن دارد که کمی سنگین به نظر می رسد و دلیل اصلی این وزن نیز ، استفاده از شیشه و آلومینیوم در ساخت گوشی میباشد . به دلیل ضخامت 9.9 میلیمتری و نمایشگر 6.67 اینچی ، استفاده از گوشی با یک دست ، کمی مشکل است و امکان دسترسی به تمام نقاط نمایشگر سخت است . به دلیل استفاده شیشه در ساخت گوشی ، اثر انگشت و لک دست ، به راحتی جذب می شود . ماژول دوربین گوشی بلک شارک 4 از طراحی بسیار زیبایی برخوردار است و از برجستگی بسیار کمی برخوردار است ؛ در قسمت جلو ، دوربین سلفی نیز درون یک سوراخ بسیار کوچک قرار گرفته است و فضای زیادی را اشغال نکرده است . نمایشگر AMOLED تلفن گیمینگ شیائومی بلک شارک 4 ، دارای حاشیه های بسیار نازک میباشد حتی چانه گوشی نیز بسیار نازک میباشد که باعث ایجاد ظاهری دلپذیر شده است . در سمت چپ تلفن دکمه های تنظیم صدا و سینی سیم کارت قرار گرفته است . شما می توانید بصورت همزمان از دو سیم کارت نانو استفاده کنید . متاسفانه تلفن Xiaomi Black Shark 4 از کارت حافظه خارجی پشتیبانی نمی کند . در سمت راست تلفن نیز دکمه روشن/خاموش قرار گرفته است که بصورت حسگر اثرانگشت نیز عمل می کند . دسترسی به دکمه ها ، بسیار آسان است .
تلفن گیمینگ شیائومی Black Shark 4 دارای یک نمایشگر 6.67 اینچ از نوع OLED میباشد که رزولوشن 1080 پیکسل در 2400 پیکسل را نمایش می دهد . شیائومی 105% پوشش گسترده فضای رنگ DCI-P3 و حداکثر روشنایی 500 نیت را تبلیغ می کند . از ویژگی های برجسته صفحه نمایش بلک شارک ، نرخ تازه سازی 144 هرتز و پاسخ لمسی 720 هرتز میباشد که فوق العاده سریع میباشد .
در تست های صورت گرفته ، نمایشگر حداکثر روشنایی 498 نیت را نمایش داده است . با قرار دادن نمایشگر در حالت خودکار و زیر نور شدید ، صفحه نمایش حداکثر روشنایی 694 نیت را نمایش می دهد . استفاده از تلفن در فضای باز و زیر نور مشکلی ندارد . نمایشگر در حالت استاندارد و حالت اشباع ، دقت رنگ بسیار خوبی دارد . از ویژگی های مثبت نمایشگر ، کنترل HRR میباشد که به حفظ شارژ باتری بسیار کمک می کند . نرخ تازه سازی نمایشگر ، هیچ گاه بیشتر از 120 هرتز نمی رود و خوشبختانه همه برنامه ها با 120 هرتز به خوبی کار می کنند . نباید فراموش کنیم که صفحه نمایش تلفن بلک شارک 4 شیائومی از حالت HDR10+ پشتیبانی می کند .
تلفن شیائومی بلک شارک 4 دارای یک جفت بلندگو تمام عیار در بالا و پایین گوشی میباشد که دارای صدایی واضح ، بلند و متعادل هستند . بلندگوهای این تلفن گیمینگ ، صدای بیس را به خوبی پخش می کنند . در کل بلندگوهای Xiaomi Black Shark 4 ، عالی هستند .
گوشی مخصوص بازی شیائومی بلک شارک 4 با پوسته JoyUI 12.5 و اندروید 11 به بازار عرضه می شود . پوسته بلک شارک 4 به لانچر Poco بسیار شباهت دارد . از ویژگی های بارز نرم افزار Black Shark 4 می توان به نمایشگر همیشه روشن اشاره کرد که قابلیت برنامه ریزی دارد و می توانید آن را بر اساس نیاز خود ، زمانبندی کنید . حالت تاریک برای اولین بار در سری بلک شارک بصورت پیش فرض قرار گرفته است ؛ همچنین نباید از ویژگی پنجره شناور که با اندروید 11 معرفی شد نیز غافل شد . عملکرد سنسور اثرانگشت نیز فوق العاده میباشد و هیچ مشکلی با آن نخواهید داشت .
از آنجا که تلفن شیائومی Black Shark 4 یک دستگاه مخصوص بازی میباشد ، دوربین ها در اولویت نیستند . با اینحال شیائومی در این مدل از دوربین سه گانه استفاده کرده است . دوربین اصلی دارای کیفیت 48 مگاپیکسل با دیافراگم f/1.8 میباشد که از یک لنز واید بهره میبرد و از قابلیت فوکوس خودکار با تشخیص فاز پشتیبانی می کند . دوربین فوق عریض دارای کیفیت 8 مگاپیکسل با دیافراگم f/2.2 میباشد که از لنز اولتراواید با زاویه دید 120 درجه پشتیبانی می کند . لنز ماکرو با دیافراگم f/2.4 و کیفیت 5 مگاپیکسل از فوکوس خودکار پشتیبانی می کند . در نهایت دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی در بالای نمایشگر قرار گرفته است .
برنامه دوربین همانند سایر برنامه های دوربین در سایر تلفن های اندرویدی میباشد که ضامن های HDR و AI را در اختیار شما قرار می دهد . دوربین فوق عریض بزرگنمایی 2 برابر را ارائه می دهد . حالت پرو نیز برای تمام لنز ها در دسترس است .
دوربین اصلی در روز و شرایط نوری مناسب عکس های خوبی ثبت می کند و تصاویر ظاهری معمولی دارند . رنگ ها پاپ هستند و وضوح و جزئیات خوبی را نمایش می دهند . سایه ها کمی تاریک هستند که البته الگوریتم HDR ، عملکرد بسیار خوبی در بیرون کشیدن جزئیات از سایه ها دارد .
حالت 48 مگاپیکسل هیچ فایده ای ندارد . در قبال کمی جزئیات بیشتر ، وضوح و شفافیت فدا می شوند . در حالت 48 مگاپیکسل حالت HDR غیرفعال است .
دوربین فوق عریض یک دوربین متوسط است . دامنه پویایی تصاویر از لنز اصلی ، باریک تر است اما کنتراست یکسانی دارد با دوربین اصلی . در حالت کلی عکس های گرفته شده در فضای باز قابل اعتماد تر هستند و برای استفاده در شبکه های اجتماعی مناسب میباشد .
دوربین اصلی در حالت پیش فرض عکس های بسیار خوبی در شب میگیرد . حتی بدون فعال کردن حالت شب ، بازهم جزئیات زیادی در سایه ها وجود دارد و سایه ها و هایلایت ها کاملا متعادل هستند . رنگ و کنتراست عکس ها نیز بسیار خوب است .
به سختی می توان میان حالت استاندارد و حالت شب ، تفاوتی پیدا کرد . دامنه پویایی به همان اندازه خوب است . حالت شب کمی وضوح را بهتر می کند که باعث می شود جزئیات بهتری نمایش داده شود . موردی که وجود دارد ، حالت شب در برخی شرایط برای عکس گرفتن ، تاریک می شود که این لزوما بد نیست . نکته مثبتی که وجود دارد ، برای عکس گرفتن با حالت اختصاصی شب ، به زمان زیادی نیاز ندارید .
دوربین فوق عریض تمام تلاش خود را می کند تا در شب ، عکس های با کیفیتی ثبت کند اما متاسفانه همه عکس ها مه آلود هستند و فاقد جزئیات . عکس های گرفته شده با دوربین اولتراواید شیائومی بلک شارک ۴ ، دامنه پویایی باریکی دارند . متاسفانه هیچ حالت شبی وجود ندارد .
گوشی شیائومی Black Shark 4 دارای یک لنز 5 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار میباشد . وضوح و جزئیات عکس های گرفته شده بسیار خوب است و تولید رنگ اغلب دقیق است . به دلیل سخت افزار قدرتمند ، شیائومی بلک شارک 4 یکی از بهترین دوربین های ماکرو را دارد .
عکس های پرتره گرفته شده با دوربین بلک شارک ۴ ، بسیار عالی به نظر می رسند . رنگ ها در تصاویر زنده هستند . عکس های پرتره فضای باز ، کیفیت بسیار بهتری دارند . در کل نتیجه نهایی بسیار چشمگیر است .
عکس های سلفی گرفته شده با دوربین ۲۰ مگاپیکسل بسیار ناامید کننده هستند حداقل موقعی که در مورد وضوح صحبت می کنیم . با اینکه تصاویر دامنه پویایی گسترده ای دارند اما کیفیت تصاویر ، خوب نیست .
متاسفانه هیچ ضبط 8K در دسترس نیست اما فیلم های 2160 پیکسل این خلاء را جبران کرده اند . ویدئوهای گرفته شده با دوربین اصلی متعادل هستند و به نظر می رسد کنتراست مناسبی دارند . خوشبختانه قابلیت ضبط برای دوربین فوق عریض نیز در دسترس است اما به کیفیت 1080 پیکسل محدود می شود . ویدئوهای گرفته شده با دوربین اولتراواید ، نرم هستند و دامنه پویایی محدودی دارند .
موردی که وجود دارد ، هیچ EIS برای ضبط 4K وجود ندارد و این یعنی فیلم های شما لرزان خواهند بود .
گوشی گیمینگ شیائومی Black Shark 4 دارای تراشه اسنپدراگون 870 میباشد که نسخه کمی تغییر یافته اسنپدراگون 865+ میباشد . این تراشه نسبتا جدید با فرآیند 7 نانومتری ساخته شده است . بلک شارک 4 دارای پردازنده هشت هسته ای میباشد که از یک هسته 3.2 گیگاهرتز Kryo 585 ، سه هسته 2.42 گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته 1.8 گیگاهرتز Kryo 585 تشکیل شده است . همچنین دارای پردازنده گرافیکی Adreno 650 میباشد که با سرعت 670 مگاهرتز کار می کند . تلفن شیائومی بلک شارک 4 را می توانید در حافظه های 128 گیگابایت حافظه ذخیره سازی با 6 گیگابایت رم ، 128 گیگابایت حافظه ذخیره سازی با 8 گیگابایت رم ، 128 گیگابایت حافظه ذخیره سازی با 12 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیره سازی با 12 گیگابایت رم خریداری کنید .
عملکرد پایدار از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است بخصوص برای گوشی های گیمینگ . از آنجا که هیچ راه حل داخلی برای خنک کردن سیستم وجود ندارد ، سخت افزار شیائومی بلک شارک ۴ وظیفه دارد دما را کنترل کند و البته بتواند جلسات طولانی مدت بازی را نیز فراهم آورد . در تست هایی که صورت گرفته است ، دستگاه در یک ساعت بیش از ۹۵ درصد از قدرت خود را حفظ کرده است اما به شدت داغ می شود . اما اختلالی برای بازی ایجاد نکرده است .
گوشی گیمینگ شیائومی Black Shark 4 به یک باتری 4500 میلی آمپری مجهز شده است که عملکرد متوسطی دارد . این باتری در تست های صورت گرفته ، توانسته است امکان 22 ساعت و 16 دقیقه مکالمه ، 13 ساعت و 59 دقیقه وبگردی و 16 ساعت پخش مداوم ویدئو را فراهم کند . گوشی مخصوص بازی بلک شارک 4 با شارژر 120 وات عرضه می شود که می تواند گوشی را در مدت زمان بسیار کوتاهی بصورت کامل شارژ کند . فقط 19 دقیقه زمان لازم است تا باتری از 0 تا 100 درصد شارژ شود . تنها نگرانی که وجود دارد ، گرم شدن گوشی در زمان شارژ می باشد که ممکن است در استفاده طولانی ، به باتری تلفن آسیب وارد کند .
منبع : رایااستور